Een een Australische moeder die net dagenlang in het ziekenhuis had doorgebracht met haar baby naar haar auto wandelde, zag ze een parkeerboete tussen de ruitenwisser steken. Een barmhartige Samaritaan had haar echter al geholpen door de boete te betalen.

Over de bekeuring zat een kleine roze post-it met een handgeschreven tekst. ,,Hallo daar", begon het briefje. ,,Ik zag dat je een verkeersboete had gekregen. Ik ben er zeker van dat wat je ook doormaakt in het ziekenhuis, dit al zwaar genoeg is, dus heb ik betaald voor jou. Ik hoop dat het snel mag beter gaan!" Het briefje bevatte ook de afrekening van de boete.

De moeder uit Canberra was overweldigd door dit prachtige initiatief van een wildvreemde en postte een foto van de post-it op Facebook.

,,De afgelopen dagen was ik in het ziekenhuis met mijn zoontje van negen weken oud", klonk het. ,,Vandaag werden we uit het ziekenhuis ontslagen. Een parkeerboete kon ik op dat moment missen als kiespijn. Tot mijn grote verbazing vond ik een berichtje van een geweldige vrouw, Laura genaamd. Ik hoop dat Laura dit ziet en beseft hoeveel haar steun voor me betekent. Ongelofelijk bedankt."

Het bericht kreeg al bijna 40.000 likes op Facebook en werd duizenden keren geshared. Laura wordt geroemd om haar fantastische gebaar. ,,Ze is een engel".
Foto