Een lesbisch model en haar echtgenote zijn op hetzelfde moment zwanger van dezelfde spermadonor. De donor is een 24-jarige 'verlegen' wetenschapsstudent die het stel via een website benaderde. Tussen beide baby's zal drie maanden verschil zitten.
Randa Armstrong, die als lingeriemodel werkt, heeft de cruciale echo van twaalf weken net achter de rug. Stephanie is inmiddels al 29 weken zwanger.

Het koppel, dat elkaar via internet leerde kennen in 2009, richtte de hoop eerst op ivf. Die procedure zou echter drie jaar in beslag nemen, veel te lang naar hun zin. En dus startten ze een zoektocht op het online forum met de naam Known Donor Registry. Een jongeman die zijn diensten gratis ter beschikking stelde en niet dronk of rookte, viel meteen in de smaak.

,,Hij was een verlegen jongen, maar wilde ons duidelijk helpen", aldus Randa in The Sun. ,,We zijn samen iets gaan drinken en hij heeft zijn ding gedaan. Hij heeft verstand, ziet er goed uit en heeft dezelfde haarkleur als Stephanie. Het plaatje klopte." Pikant detail: niemand uit haar omgeving wist tot voor kort hoe de vork precies in de steel zat.

Het stel, dat in het Schotse Galashiels woont, nodigde hun reddende engel verschillende keren uit in hun huis. Vervolgens bevruchtte hij de twee. ,,We lieten hem weten wanneer onze eisprong was en dan kwam hij naar ons toe." Na enkele miskramen is het nu dus voor beiden raak.