Een labrador in de Amerikaanse staat Pennsylvania blijkt een hele bijzondere smaak te hebben. Toen een dierenarts hem opereerde aan zijn buik, bleken er 62 haarelastiekjes, acht onderbroeken en een pleister in de maag van de hond te zitten.

De zwarte hond Tiki moest geopereerd werden omdat hij last had van spijsvertering en niet reageerde op medicijnen. Bij een röntgenfoto zag de dokter een vreemde massa in de maag. De dierenarts en zijn assistent waren verbaasd toen ze zagen wat die massa was.

De operatie duurde uiteindelijk twee uur en eindigde met een hoopje vol spullen naast de operatietafel. ,,Vier elastiekjes, een pleister, acht onderbroeken en 62 haarelastiekjes is veel voor een hondenmaag, zeker één van Tiki's grootte", zei Emily Cottle tegen lokale televisiezender WTAE. Het verwijderen leek op een goochelaarstruc waarbij een hele rits sjaaltjes uit de hoge hoed komt.

De eigenaar van de hond, Sara Weiss, zegt tegen de lokale televisiezender dat Tiki ook weleens een schuimrubberen dartpijltje had doorgeslikt maar dat hij dat vervolgens weer uitpoepte. De hond herstelt goed van de operatie.
Foto