Kurt Busch, racecoureur in de Amerikaanse NASCAR-klasse, heeft mot met zijn ex. En dat is vervelend, want hij verkeert in de stelligste overtuiging dat zij een internationale huurmoordenaar is.

Dat beweerde hij tijdens een rechtszaak over een contactverbod tussen de beide ex-lovers. Patricia Driscoll had de zaak aangespannen, schrijft Wish-TV.

"Buitenstaanders zeggen dat ik gestoord ben, maar ik heb aan de binnenkant geleefd en het met eigen ogen gezien", legde Busch uit.

Driscoll zou volgens de coureur regelmatig haar status als internationaal huurmoordenaar bevestigen. Ze zou missies uitgevoerd hebben in centraal-, Zuid-Amerika en Afrika. Hij vertelde over een keer dat het paartje op vakantie was in El Paso (Texas). Driscoll zou weggegaan zijn in camouflagepak en later teruggekeerd zijn in een lange regenjas met daaronder een bebloede jurk.

Een dag eerder zou ze hem daadwerkelijk verteld hebben dat ze een huurling was die mensen voor geld vermoordde en liet ze hem foto's zien van lijken met schotwonden. Ook zou ze gezegd hebben dat de hoofdpersoon in de film Zero Dark Thirty deels op haar gebaseerd zou zijn.

"Deze aantijgingen dat ik een getrainde killer zou zijn, zijn belachelijk en hebben geen enkele aanleiding", zei Driscoll. "Het is een poging om mijn geloofwaardigheid te slopen."

"Het is interessant dat sommige van deze ongelofelijke claims direct uit een filmscript waar ik al acht jaar aan werk komen", voegde ze daaraan toe.