Alex Gensitskiy dacht dat hij een mooi privéplekje had gevonden om zijn vriendin Katie Vervokod ten huwelijk te vragen: bovenop een bergtop in de Amerikaanse staat Oregon. Maar een oplettende voorbijganger legde het moment vast en die foto gaat nu de hele wereld over.

Fotograaf Paul Wolfe postte de foto op Instagram en op Reddit. Hij hoopte het stel zo te kunnen vinden, zodat hij hen de foto kon geven, meldt ABC News.

De bruidegom in spé werd door een vriend getipt over de foto. "Hij vertelde me dat de foto viral was gegaan en dat mensen naar ons op zoek waren", aldus Alex.

Het koppel is erg blij met de foto, maar Alex is wel blij dat de fotograaf niet naar hen toe kwam op het moment suprême.

"Ik weet nog dat ik mensen zag lopen en dat ik extra zenuwachtig werd", vertelt hij. "Ik stond op het punt om een aanzoek te doen! Daar hoefde ik geen pottenkijkers bij te hebben." Gelukkig waren de zenuwen nergens voor nodig: Katie heeft ja gezegd en de twee zijn druk bezig met het plannen van de bruiloft.
Foto