Blind van woede moest deze vrouw uit China geweest zijn. Ze zat op de wc toen haar 3-jarige neefje binnenkwam. De 37-jarige vrouw werd zo woest dat ze dat ze uit de keuken naar een mes greep en de piemel van het jongetje afsneed.
De vrouw paste op haar neefje Qiang Qiang terwijl de moeder op bezoek was bij de buren. Dat meldt Metro News.
Gedurende deze tante-neefje-qualitytime was tante aan het bellen op het toilet. Haar neefje kwam binnengewandeld om te vragen of hij een spelletje mocht spelen. De vrouw werd zo pislink door deze actie dat ze een bot mes van het aanrecht pakte en de piemel van het 3-jarige jochie afsneed. Direct daarna vluchtte ze het huis uit voor haar zus terug zou komen.
De 27-jarige moeder kwam direct naar huis gerend zodra ze een kind hoor schreeuwen. “Qiang was flauwgevallen en lag in een plas bloed. Naast hem lag het met en zijn penis. Het was verschrikkelijk”,zegt zijn moeder.
Eenmaal in het ziekenhuis bleken de artsen het geslachtsdeel nog aan de jongen vast te kunnen maken, omdat de ouders hem direct naar het ziekenhuis hadden gebracht. Doordat het mes erg bot was, is de snee erg lelijk geworden. De jongen zal daarom nog een drietal operaties moeten ondergaan. Zijn verzorgers durven te zeggen dat de penis weer zou moeten werken, ondanks de bij-effecten van deze hevige aanval.

De gewelddadige tante is gearresteerd. Volgens de politie krijgt ze vijf jaar celstraf.