Een verliefd koppeltje dat vol romantische bedoelingen van een zwempartij een intiemere aangelegenheid wilde maken, is onlangs in het ziekenhuis geindigd. De twee zouden na hun spontane vrijpartij in zee zijn vast komen te zitten, aan elkaar welteverstaan.

Het jonge paar zat in het Italiaanse Porto San Giorgio op een praktisch verlaten strand toen ze op het avontuurlijke idee kwamen. Wat echter begon als een romantische uitdaging, werd algauw gnant toen de man zich niet meer los kon maken door de zuigkracht.

De twee zouden zich al schuifelend naar het strand bewogen hebben, toen ze de aandacht van een voorbijganger kon trekken. Die gaf hen een handdoek ter bedekking en belde een dokter. De geliefden werden vervolgens naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, waar de vrouw een injectie kreeg die ook bij zwangere vrouwen gebruikt wordt om de baarmoederhals te verwijden.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat mensen vast komt te zitten tijdens het vrijen. In juli overkwam een koppel uit Zimbabwe net hetzelfde. Zij zaten naar verluidt enkele uren vast en konden enkel bevrijd worden met de hulp van de vader van de jongen. Eerder dit jaar nog werd de brandweer erbij gehaald toen een halfnaakte, 21-jarige vrouw in een 15 meter diepe waterput gevallen was tijdens een vrijpartij in Spanje.