Een groep Australische jongens gooide hun naakte, bewusteloze vriend vanaf een balkon de sneeuw in. Dat was bedoeld als grap, maar daar denkt niet iedereen zo over.

De AustraliŽrs waren in Canada. Na twee dagen feesten besloten drie jongens een grap uit te halen met een van hun vrienden. Die lag buiten westen op de bank, met alleen een onderbroek aan.

Ze pakten de armen en benen van hun vriend, liepen naar het balkon en gooiden hem vanaf de tweede verdieping de sneeuw in. "Hij kon wel een wake-up gebruiken, dus gooiden we hem de sneeuw in", zou een van de vrienden gezegd hebben volgens Liveleak.

De jongen beweegt eerst niet, maar komt uiteindelijk toch een beetje omhoog. Iets wat zijn vrienden enorm grappig vinden, getuige de video.

Een video van de 'grap' zorgde voor veel reacties op sociale media, waarin werd opgeroepen tot een politie-onderzoek. Na alle ophef is de video verwijderd van YouTube en Facebook.

Overigens zou de van het balkon gegooide jongen niets hebben overgehouden aan het 'grapje'. De verse sneeuw brak zijn val, waardoor hij geen serieuze verwondingen opliep. Filmpje