Een Amerikaans ouderpaar heeft urenlang gedacht dat hun zoon was omgekomen bij een ongeluk, totdat de man springlevend de deur voor hen opende.

De ouders van de 28-jarige Justin uit Alaska werden 's nachts uit hun bed gebeld door agenten. Zij meldden dat Justin met hoge snelheid tegen een boom was gereden en was omgekomen.

Geschokt en intens verdrietig reden de ouders de 80 kilometer naar Anchorage, om hun andere zoon de onheilstijding te brengen. Daarna reden ze door naar het huis van de vriendin van Justin, om ook haar persoonlijk op de hoogte te brengen.
De ouders arriveerden rond 05.30 uur bij het huis, waar een slaperige Justin opendeed.

"Ik begreep niet waarom ze stonden te schreeuwen en gillen. Ze schreeuwden: Godzijdank! Het is een wonder!", vertelde Justin aan een plaatselijke krant. "Er werd veel geknuffeld en gehuild."

De moeder van Justin zag eerst alleen de reactie van haar echtgenoot, die in tranen uitbarstte. Daarna zag ze haar zoon in de deuropening staan. "Je wilt het geloven, maar je twijfelt ook of je niet hallucineert."
De politie heeft excuses aangeboden voor de blunder. Het misverstand was ontstaan doordat het werkelijke slachtoffer van het ongeluk dezelfde naam had.

"Het is vreselijk dat een gezin dit moet meemaken. Het spijt ons dat onze fout zoveel verdriet heeft veroorzaakt."