In juni was er een knappe overvaller, die beroemd werd met zijn politiefoto. Nu is er een vrouwelijke tegenhanger: serie-inbreker Stéphanie Beaudoin wordt gezien als ''s werelds meest sexy crimineel' dankzij een bikinifoto op Instagram.

De Canadese Beaudoin is 21 en studeert verpleegkunde. Daarnaast wordt ze verdacht van maar liefst 42 inbraken. Maar sinds haar bikinifoto op Instagram en op de Twitterpagina van de krant Journal de Montréal verscheen, lijken veel mannen dat geen bezwaar meer te vinden. "Ze mag altijd bij mij inbreken." "Mijn hart mag ze stelen", reageren mannen op de speciale Facebookpagina die voor haar gemaakt is. De pagina heeft al ruim 5500 likes.

De inbraken pleegde ze met een aantal minderjarige medeplichtigen. Uit de huizen roofden zij onder meer negen vuurwapens, die ze in de achterbak van haar auto bewaarde. Ze moet op 17 november weer voor de rechter verschijnen. Ze zou tijdens de inbraken verminderd toerekeningsvatbaar zijn geweest, zegt haar advocaat in de Canadese krant Victoriaville's La Nouvelle Union.

In juni ging een mugshot van de Amerikaanse overvaller Jeremy Meeks viral op internet. Het leverde Meeks een modellencontract op.
Foto