Dat het plaatsen van foto's van geheime liefdes op Facebook kan leiden tot problemen is geen onbekend gegeven, maar een Amerikaanse man maakte het wel erg bont. Zijn vrouw kwam er via het sociale netwerk achter dat hij met nog drie andere vrouwen in het huwelijksbootje was gestapt, schrijven Amerikaanse media.
De vrouw uit de Amerikaanse staat South Carolina zag op Facebook haar man op trouwfoto's staan. Hij stond echter niet met haar op de foto's, maar met een andere vrouw. Na wat speurwerk ontdekte ze dat hij met maar liefst drie andere vrouwen was getrouwd.
Hij was echter wel selectief. Hij bleek namelijk ook gescheiden te zijn van een vierde vrouw.
In de jaren 80 beloofde de 49-jarige Darnell Pixley voor het eerst eeuwige trouw. Na 2008 trouwde hij nog eens drie keer, waarvan de laatste keer in november vorig jaar. De man is opgepakt en wordt aangeklaagd voor bigamie.

De vrouw die de man heeft betrapt heeft tegen de politie gezegd dat ze haar relatie met Pixley niet wil opgeven. "Hoe bizar en absurd dat ook is", oordeelde een politiewoordvoerder. "Het feit dat een man meerdere vrouwen heeft is illegaal", zegt hij tegen de zender KLTV.

De vrouwen waarmee de man trouwde wonen allemaal in andere steden en wisten niets van elkaars bestaan af. Een Amerikaanse rechter heeft intussen besloten dat Pixley geen contact meer mag hebben met zijn echtgenotes.