De Boulder County Fair moet verder zonder de kleinste vrouw ter wereld. Little Liz mag van de gemeente niet meer tentoongesteld worden als 'the World's Smallest Woman'.

Liz is een vrouw uit Ha´ti die wordt aangeprezen met een lengte van '29 tiny inches', bijna 74 centimeter. Er kwam een klacht binnen van een gezin dat de kermis bezocht. Vooral de kinderen zouden overstuur zijn geweest door de aanblik van de piepkleine vrouw.

"Het riep een beetje weerzin op", zegt Carrie Haverfield van de Boulder County Commissioners' Office tegen de Longmont Times-Call. "We hebben het besproken en waren het erover eens dat we hier niet aan mee wilden werken."
Het gebeurt vaker dat 'freak shows' die vroeger heel normaal werden gevonden, nu niet meer kunnen. Zo mocht Tiny Tina enige jaren geleden niet meer optreden in New Mexico, omdat de autoriteiten vonden dat er sprake was van uitbuiting. Toen Tina zelf verklaarde dat ze zich niet uitgebuit voelde, mocht ze het jaar daarop weer meedoen met de kermis.

Pat Crabtree, de eigenaar van de reizende kermis, vindt de ophef over Liz onzin. "Als mensen met haar op de foto willen, is dat wat mij betreft hetzelfde als wanneer een kerel zich als de kerstman verkleedt en met mensen poseert", zegt hij. "Ik vind dat bezoekers van een kermis wel iets bijzonders mogen zien. Ze doet er niemand kwaad mee."