De schatrijke Roemeense socialite Monica Columbeanu wilde een kindje adopteren uit liefde voor de medemens. Ze gaf het jongetje echter al na één dag weer terug aan het weeshuis, omdat hij haar uit haar slaap hield met zijn gejank.

Columbeanu, die eeuwige roem verwierf door op haar achttiende te trouwen met een 56-jarige multimiljonair (om later weer van hem scheiden), dacht dat een 3-jarig weeskind wel een mooie aanvulling zou zijn op haar leven, en zij op het zijne. Ze kwam volop in de publiciteit toen ze van de daken schreeuwde hem alles te zullen geven wat zijn hartje maar begeerde.

Voor de voltooiing van het adoptieproces wilde ze het kind alvast een weekendje in haar enorme villa laten logeren. Deze dagen waren echter niet zo vol idyllisch huiselijk geluk als ze had verwacht: toen ze de jongen in bed legde, moest hij namelijk huilen. En hij stopte ook niet na vijf minuten, nee, hij bleef maar irritant doen. Door het gejank kon ze helemaal niet slapen. Daarom bracht ze hem de volgende dag maar weer mee naar het weeshuis terug, schrijft de Daily Mail.

Boze tongen beweren dat Monica vooral bezig was met een pr-campagne voor zichzelf na beschuldigingen dat ze alleen maar met haar ex zou zijn getrouwd vanwege zijn dikke portemonnee.