Een hond uit het Engelse Suffolk heeft het vakantiegeld van zijn baasjes opgegeten en vervolgens intact uitgebraakt.
Donnah Dear en Ben Lawson waren aan het inpakken voor hun vakantie naar Spanje, toen ze tot de ontdekking kwamen dat hun 400 pond aan vakantiegeld verdwenen was. ”We bedachten dat onze hond Murphy het geld moest hebben opgegeten”, zegt Dear.
Dear, Lawson en hun twee zoons lieten hun vakantie niet verpesten en gingen naar het vliegveld. Bij de gate kreeg Dear een belletje van haar moeder, die op de zeven maanden oude pup paste. Het dier had een groot deel van het geld weer uitgebraakt.

”Toen we in de rij stonden, was 300 pond weer terecht. Bij thuiskomst was dit bedrag 375 pond”, zegt Dear tegenover de website. “Met het geld gingen we naar de bank. Het geld was gehavend en plakte aan elkaar, maar toch stortte de bank het geld op onze rekening.”

Helaas voor het gezin heeft Murphy zijn lesje nog niet geleerd. Een paar dagen na het opeten van het geld, at de hond een sok op, waarna hij met spoed geopereerd moest worden. “Murphy is onze eerste en laatste hond. Hij eet alles en we weten niet wat we eraan moeten doen.”