Je bent jong, verliefd en je wil wat. Dit stelletje, beide 16 jaar, waren de kostschool, waar zo’n 30.000 pond per jaar voor betaald wordt, helemaal zat en besloten op vakantie te gaan naar de Dominicaanse Republiek.
De twee vertelden vrienden en familie dat ze het helemaal gehad hadden met de regen en de kou. Toen het personeel van de school sliep, zijn ze er tussenuit geknepen. Ze namen een taxi naar het vliegveld en vlogen naar hun vakantiebestemming.
Toen de ouders erachter kwamen dat ze niet meer op de school waren, maakten die zich vreselijke zorgen toen zij nog niet wisten waar het stel uithing. De meeste jongeren die op deze dure kostschool zitten komen uit rijke gezinnen. Ouders vinden het dan ook niet vreemd om hun kinderen een creditcard mee te geven. Op deze manier konden de tortelduifjes gemakkelijk een ticket boeken.
Het stelletje is nog niet gevonden, maar de locatie van de twee is in ieder geval duidelijk.
Het is niet de eerste keer dat er gekke dingen op de school gebeuren. In 2009 werd een 16-jarig meisje bij een 17-jarige jongen in bed gevonden. Later in dat jaar kreeg een 46-jarige leraar een gevangenisstraf omdat hij zo’n 7 maanden lang een affaire had met een studente…