De schedel en kaak van een vermiste vrouw in Kentucky werd gevonden in haar huis. De autoriteiten verdenken de honden (een wolf-hond kruising) ervan de vrouw te hebben opgegeten.
Zij vonden meer dan vijftig honden op het terrein van de vrouw. Bijna alle honden moesten naar een dierenarts voor een behandeling. De politie ging langs de buren van de vrouw, die haar twee weken lang niet gezien hebben. “Ze was ernstig ziek.”, vertelt sheriff David Thompson. “Ze had medicatie gekregen van de lokale apotheek. Ik vermoed dat zij daarna stierf door haar ziekte, maar dat is iets wat wij nooit zullen weten.”
Een aantal van de honden zat vast in kooien, een flink aantal anderen liep vrij rond. De meeste van deze honden waren zwaar ondervoed en er lagen wat hondenkadavers op de grond. Het zag er naar uit dat de honden weinig water en voedsel kregen. Een medewerker van de dierenbescherming vertelt: “De mevrouw wilde alle honden redden, maar wanneer je ze niet castreert of steriliseert, gaan dieren zich voortplanten. Een hond krijgt niet één of twee welpen, maar zeven, negen of soms wel twaalf.”