Betty Mbereko is al 12 jaar weduwe, maar is sinds 3 jaar weer heel gelukkig met haar nieuwe vriend Farai. De Zimbabwaanse is zelfs 6 maanden zwanger van hem. En probleem: de baby is zowel haar kind als haar kleinkind. Haar 'lover' is namelijk haar 23-jarige zoon.

Om te bewijzen dat de liefde serieus is, willden de twee geliefden zelfs met elkaar trouwen. Een lokale rechtbank schrok toen Mbereko dit verzoek voorlegde.

Volgens Mbereko heeft zij met veel pijn en moeite het geld bij elkaar geschraapt om haar zoon naar school te sturen. Nu hij succesvol is, heeft ze er recht op om mee te profiteren van zijn salaris, zo redeneert ze in The Zimbabwe Mail. "Laat me genieten van al mijn harde werk."

Zoon Farai verklaarde maar al te graag met zijn moeder te willen trouwen. Zo kan hij de bruidsschat, die zijn overleden vader nooit kon afbetalen, alsnog aflossen.
De stamoudste wilde het huwelijk onder geen beding toestaan. "In het verleden hadden we hen vermoord, maar nu zijn we bang voor de politie." Het verliefde stel kreeg de keus: het huwelijk afzeggen of vluchten. Mbereko en haar zoon kozen voor die laatste optie. Ze hebben het dorp inmiddels verlaten.