Een 37-jarige Amerikaanse man die dood was verklaard nadat zijn hart het had begeven, is na zijn 'dood' weer bijgekomen. De artsen staan voor een raadsel.
De verplegers waren al bezig het lichaam van de Amerikaan Tony Yale toonbaar te maken voor zijn familie toen hij plots weer tekenen van leven begon te vertonen, zo staat in de Britse krant The Daily Mail.
Het hart van de man stond 45 minuten stil toen hij door artsen dood werd verklaard. De 17-jarige zoon van Yale rende vervolgens naar het ziekenbed van zijn vader en riep: 'Papa, je gaat vandaag niet dood!'
Na het bezoek van de jongen begon het hart van Tony Yale op de hartmonitor opeens activiteit te vertonen. Artsen begonnen weer met de behandeling van de patiŽnt en brachten de man weer 'tot leven'. Na vijf dagen was Yale weer volledig bij kennis.
Maandag zal de monteur gewoon weer naar zijn werk gaan, zijn vrouw Melissa verklaart dat hij geen pijn heeft. De artsen proberen nog te achterhalen wat er precies is gebeurd.
Behandelend arts Raja Nazir vindt het 'een wonder' en heeft nog nooit zoiets meegemaakt. 'Zelfs zijn doktoren zeggen dat het Gods werk was,' aldus Tony's vrouw. Filmpje