Een 22-jarige man uit Illinois heeft de discutabele eer onderwerp te zijn van het eerste onderzoek naar voorliefde voor scheten. De schetenfetisjist heeft als pseudoniem Brad meegekregen en geeft aan dat hij niet direct van de scheten op zich warme gevoelens krijgt maar eerder van degene die de scheten laat.
Hij kwam hier voor het eerst achter op zn zestiende toen een meisje op school die hij wel leuk vond in zijn nabijheid een wind liet. De gevoelens die toen op hem afkwamen waren niet te beschrijven.
Om zijn fetisj invulling te geven ging hij weddenschappen aan waarvan hij zeker wist dat hij ze zou verliezen. De winnaar mocht dan een week lang scheten boven zijn gezicht laten. Twee jaar lang verloor hij om de paar weken zon weddenschap zodat hij in zijn behoefte kon voorzien zonder dat de mensen door zouden krijgen dat hij het voor zn lol deed.
Brad gaf aan dat het niet alleen om de reuk van de scheet ging waar hij opgewonden van raakt. Het geluid dat de scheet veroorzaakt heeft ook een duidelijke invloed op zijn libido.
Voor Brad is onderstaande video dus eigenlijk een soort seksueel Walhalla in plaats van dat hij zich in de maling genomen voelt. Filmpje