Vriendlief had de fout gemaakt zijn Facebook open te laten staan en dat was te verleidelijk voor zijn nu ex-vriendin. Wellicht was het maar goed ook dat ze een kijkje had genomen, want ze kwam er dus achter dat vriend haar achter haar rug aan het bedriegen was.
En dat was niet acceptabel, dus besloot ze het via een heel originele manier met hem uit te maken. Aangezien hij enorm van spelletjes houdt, besloot ze zijn spulletjes netjes in te pakken en op allerlei plekken te verstoppen. Vervolgens kreeg hij hints in de brief waar hij ze kon vinden.
"Hallo lieverd, Raad eens wie zijn Facebookpagina open liet staan en een boodschap kreeg van ‘Kelsi’? Ja jij! Maar maak je geen zorgen, ik heb niks kapotgemaakt. Sterker nog, ik ben zo aardig geweest om al je spullen in te pakken en deze in een spelletje te verwerken. Zeker nu ik weet dat je ‘op zoek bent naar dingen’, heb ik je spullen op de volgende plekken verstopt:
- Je kleren bevinden zich op de plaats waar we elkaar voor het eerst ontmoetten. - Je games liggen waar we elkaar voor het eerst zoenden.
- Je laptop ligt op de plek waar we onze eerste videogames kochten.
- Je televisie ligt op de plek waar we ‘tot het gaatje gingen’
- De rest, inclusief foto’s van de laatste 2 jaar van ons leven, liggen bij KELSI’s huis. Veel plezier, als je je spullen niet of kapot terugvindt, ligt dat niet aan mij, ik heb alles netjes achtergelaten, maar kan niet garanderen dat anderen ze niet eerst zullen vinden."
Vraag me af of hij zijn spullen heeft gevonden of niet… Autisme. De brief