Een man in Los Angeles heeft zijn armen tot op het bot afgezaagd in een doe-het-zelfzaak. Vele klanten waren getuigen van de daad. De man lag in een grote plas bloed toen de hulpdiensten arriveerden.
Onopgemerkt liep de man naar de gereedschapsafdeling. Daar greep hij een zaag waar normaal gipsplaat mee gezaagd wordt. Vervolgens begon hij voor de ogen van het winkelend publiek in zijn eigen armen te zagen.
'Hij zaagde in beide armen met handzagen tot op het bot,' vertelt politie-agent Rudy Lopez aan Fox News. De man werd met zijn gezicht naar de grond in een grote plas bloed gevonden. Er lag overal bloed en er heerste complete chaos in de winkel.
Een verpleegkundige die in de buurt was, bond de armen van de man af, voordat de hulpdiensten er waren. Waarschijnlijk heeft die actie zijn leven gered. De man, vermoedelijk rond de 40 jaar oud, werd naar het ziekenhuis afgevoerd waar hij uren werd geopereerd.
Er is verder niet bekend wat zijn conditie nu is. De man had geen identificatie bij zich en kon geen vragen beantwoorden. Het is nog niet duidelijk waarom hij zichzelf dit heeft aangedaan.