Een Braziliaanse man en zijn zus zijn van plan om een liefdeshotel van acht verdiepingen te bouwen in de Braziliaanse stad Belo Horizonte. Eén verdieping is geheel voor huisdieren. Dat meldt persbureau AFP.
De kamers van het hotel zullen rood tapijt krijgen, gedimde lichten en een spiegel in de vorm van een hart op het plafond. Het idee komt voor uit de liefdeshotels die in Brazilië langs de kant van de weg te vinden zijn. De kamers zijn per uur te huur en zijn gemaakt voor ‘romantische doeleinden’.
"Voor veel mensen is hun hond hun kind. En hun kind moet natuurlijk het beste krijgen", aldus de bedenker van het hotel, Fabiano Lourdes. "Uit onze bevindingen blijkt dat mensen die de hele dag werken geen idee hebben waar ze hun huisdier heen moeten brengen om te paren", gaat Lourdes verder. Hij hoopt dat het idee overgenomen wordt door andere liefdeshotels.
Een kamer in het romantische dierenhotel kost 40 euro per dag. In het hotel is ook nog een speciaal fitnesscentrum voor dieren en een ruimte waar honden hun verjaardag kunnen vieren.