De Britse Sarah Burge, beter bekend als de Menselijke Barbie, heeft haar jongste dochter Poppy wel een heel bijzonder kerstcadeau gegeven: een waardebon voor een liposuctie. De botoxmama is hiermee niet aan haar proefstuk toe.
Burge is berucht vanwege haar talrijke verbouwingen: ze heeft al 750.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie. Dit is niet de eerste keer dat haar 7-jarige dochter een operatie cadeau krijgt want in 2010 kreeg de kleine al een waardebon voor een borstvergroting cadeau. Poppy kan deze bon pas incasseren als ze 16 jaar is omdat het - gelukkig maar - pas dan is toegelaten in het Verenigd Koninkrijk.

Deze kerst kreeg ze een waardebon voor een liposuctie ten waarde van 8.500 euro. "Ik heb de waardebon in haar kerstsok gestoken, daar is toch niets mis mee?", reageert de moeder van 51 lentes jong. Volgens haar dringt ze haar dochter niets op: "Poppy vraagt de hele tijd om plastische chirurgie. Ze wilt er goed uitzien. Door zo'n waardebon te geven investeer ik eigenlijk in haar toekomst. Het is net alsof ik geld zou sparen voor haar schoolopleiding."

Wie nog twijfelt aan de opvoedkundige kwaliteit van deze moeder: in 2010 heeft ze ook al van zich laten spreken omdat ze haar toen 6-jarige dochter een paaldanscursus cadeau deed. Geld is voor de dame geen probleem: ze verdient de kost met het schrijven van erotische romans en het organiseren van soirées en woont in een huis van 965.000 euro.