Het publiek bij de Belgische competitiewedstrijd tussen Sint Truiden en SC Lokeren (0-2) kreeg zaterdag een bijzondere toegift voorgeschoteld. Een vrijend koppel voor een hotelraam stal de show.
Hotel Stayen maakt deel uit van het vernieuwde complex van het stadion van Sint Truiden. Het onderkomen ligt links van de hoofdingang, tussen twee tribunes in, en telt vijf verdiepingen die zicht hebben op de grasmat. Een man en vrouw op de tweede verdieping toonden zich zaterdag niet preuts en gingen over tot een vrijpartij voor het raam. De dame in kwestie besloot zelfs haar blote borsten te tonen aan de 7.000 mensen in het stadion.
Het vrijende setje laat in Het Nieuwsblad weten dat ze dachten dat de ramen geblindeerd waren. "Ik kwam uit de douche en ik ben los gekleed voor het raam gaan zitten. En ja, ik heb mijn boezem tegen de ruit gedrukt", aldus Alicia Tenderness, de artiestennaam van een 26-jarig fotomodel.
De vrouw was al te zien in tv-programma's als Open en Bloot en Sexpression op 2BE. "Samen met mijn vriend moest ik vrijdagavond naar een paaldansclub in Zoutleeuw voor een feest. Dit was het dichtstbijzijnde hotel. Dat het in een voetbalstadion lag, wisten we niet."
Een steward bracht de hotelreceptie op de hoogte, waarna er een einde kwam aan het optreden van het koppel. De hoteluitbater dient nu zelfs een klacht in, schrijft Het Laatste Nieuws. "Dit gaat te ver", zegt de man over de affaire.