Het zijn van die momenten die de meeste autochauffeurs niet willen meemaken. Terwijl Rachel Fisher met haar gezin rustig op de openbare weg reed, verscheen er plots vanonder de motorkap een slang op haar voorruit. Die schreed vervolgens, glibberend tussen de ruitenwissers, rustig voort over de motorkap, terwijl Fisher niets anders kon dan de autoruiten gesloten te houden en "Oh my God" te zeggen. De schrik dat de slang IN de auto zou geraken, zat er even diep in.
Tijdens de rit werd ook al gedacht wat er moest gebeuren indien ze de auto zouden stoppen, maar de echtgenoot van Fisher, die het geheel filmde, kon niets anders bedenken dan: "Hoe gaan we hiermee omgaan? Ik wil dat dat ding ervan afvalt." Wat uiteindelijk ook gebeurde, tot duidelijke opluchting van de Fishers, woonachtig in Memphis, Tennessee (VS).
Waar de slang onder de motorkap gekropen is, is niet duidelijk. "Wel veronderstellen we dat de motor op een gegeven moment te heet geworden is en dat de slang naar een koelere plaats moest zoeken", aldus de 26-jarige Rachel Fisher in New York Daily News. De slang verscheen toen de motor een vijftiental minuten gedraaid had.
"Normaliter laat ik me niet zo opwinden door slangen, maar deze klampte zich werkelijk aan alles vast. Het was compleet te gek. Ik besefte nauwelijks wat er gebeurde. We zagen alleen maar die grote slang en wisten dat de kinderen achter in de auto zaten", besloot Fisher. Filmpje