Op drie plekken in de Arnhemse binnenstad steekt een usb-stickje uit de muur. Wie er zijn laptop op aansluit, kan de bestanden die erop staan kopiëren. Vooralsnog staat alleen het magazine van Kunstbedrijf Arnhem erop en een aardigheidje.
Mensen die zelf iets op de stick willen zetten, worden uitgenodigd hun digitale kunsten met de Arnhemmers te delen. Dat wordt ook op de website van Kunstbedrijf Arnhem gezet.
De usb-stick in de muur is geïnspireerd op een project van de Duitse kunstenaar Aram Bartholl, dat Dead Drops heet. Op deaddrops.com is te zien hoeveel sticks er wereldwijd al geplaatst zijn.
Het stickje is geen kunst, maar bevat wel kunst. De usb-sticks zijn te vinden bij de drie locaties van het kunstbedrijf in Arnhem, onder een op de muur geschilderde komma. Het magazine bevat een overzicht van wat Kunstbedrijf Arnhem te bieden heeft aan cursussen, sociale en artistieke projecten en andere activiteiten voor de bewoners van Arnhem en omstreken. Het tijdschrift is ook op papier te verkrijgen.