Wie boos is, doet soms erg stoute dingen. Het overkwam Mahogany Morrow die snel nog wat drank wilde kopen in een winkel in New York. Maar de service verliep niet zoals ze zelf wilde en dat leverde uiteindelijk duizenden glasscherven op. Zaakvoerder Chris Giacopelli kon er niet mee lachen.
"Toen ik de videobeelden zag, kon ik niet geloven dat dat in mijn winkel gebeurd was. Die vrouw was duidelijk erg boos. De reden? Ze moest ongeveer een dertigtal seconden wachten aan de toonbank, want de winkelbediende was met iemand anders bezig. Ze raakte daardoor gefrustreerd. Ze stapte vervolgens zelf af op de winkelbediende en de aanwezige klant en er ontstond een woordenwisseling. Tijdens dat gesprek vroeg ze of ze het toilet van de winkel mocht gebruiken, maar dat werd haar geweigerd", aldus de zaakvoerder aan de lokale nieuwszender Pix 11. Aan CBS voegde hij eraan toe: "In de 25 jaren dat ik deze zaak uitbaat, heb ik nooit zoiets meegemaakt."
Toen de vrouw zich naar buiten begaf, kon ze het niet laten een deel van de flessen in de rekken tegen de grond te gooien. De totale waarde van haar vernielzucht wordt geraamd op bijna 1.500 euro. Ze vluchtte weg in een auto die op haar stond te wachten. De rommel die ze naliet, werd door een poetsploeg opgeruimd. Enkele poetsers raakten gewond door de glasscherven.
Enige tijd later is Morrow zich bij de politie gaan aangeven. Aan de politie vertelde ze dat ze zich ellendig voelt voor wat ze gedaan heeft en ze wil zich hiervoor verontschuldigen. "Ik heb te sterk gereageerd", aldus de 31-jarige vrouw. Volgens Morrow zou de winkelbediende haar geantwoord hebben met "you people", in de denigrerende zin van "jouw soort van mensen". "Wat is dat eigenlijk: mijn soort van mensen?", aldus Morrow.
Toch wil de zaakvoerder het hier niet bij laten en heeft hij een klacht ingediend bij de politie. Morrow zou tot 1 jaar cel kunnen veroordeeld worden.
Filmpje