De zangeres die zondag optrad in de rust van de wedstrijd tussen Ajax en AZ, had geen idee dat ze het duel ophield. Laurrhie Brouns ging zo op in het optreden dat ze niet doorhad dat de rust al lang en breed voorbij was.
De half Haïtiaanse zangeres merkte pas dat de spelers alweer op het veld stonden toen de scheidsrechter op haar afkwam. Zingend en al verliet Brouns het veld.
"Ik was los aan het gaan, ik zat er zo lekker in. Het was mijn coupletje en ik was net bezig met de uithaal", zegt Brouns maandag lachend in de Goeiemorgenshow op radiozender Q Music. "Ik had het echt niet door."
De uitgelopen vertolking van het vaste pauzenummer bij Ajax, Three Little Birds van Bob Marley, zweepte het publiek flink op. Tien minuten later scoorde Ajax de 2-0. De Amsterdammers wonnen uiteindelijk met 4-0. Filmpje