Joseph Wolf van 53 jaar oud is een bijzonder en dankbaar mens. Hij vond het namelijk nodig om een verpleegster tot 2 keer toe in de billen te knijpen. Zoals Joseph zelf laat weten was deze actie geheel uit dankbaarheid voor de verrichte medische diensten.
Joseph had zich gemeld bij de eerste hulp van het Sacred Heart Hospital in Allentown, Pennsylvania, nadat hij beroofd was en medische verzorging nodig had. Toen hij in het het ziekenhuisbed wat ongeduldig werd schold hij eerst maar even een zuster uit omdat zij hem geen pijnstillers wilde geven. De zuster vertelde Wolf dat zij dat niet mocht en dat die beslissing geheel bij een geneesheer zou liggen. Wolf bedacht zelf dan een alternatief pijnstillend medicijn en kneep de voluptueuze verpleegster in haar derrière.
De zuster was niet te spreken over de actie en stelde de politie op de hoogte van de billenknijper. Hij werd gearresteerd en verklaarde later aan de politie dat zijn daad geheel uit dankbare overwegingen was ontstaan. Wolf zag geen kwaad in zijn actie. De zaak zal voor een rechter komen, waar Wolf zijn verhaal kan vertellen en aan moet gaan horen of zijn dankbaarheid een wenselijke vorm is van bedanken.