Na een ruzie met zijn vader is een 14-jarige Duitse jongen zondag op een parkeerplaats langs de snelweg uit de auto gezet. Hij kreeg vijf euro mee en moest zelf maar uitzoeken hoe hij de laatste 450 kilometer naar huis volbracht. Dat heeft de Duitse politie gezegd.
De jongen liep zondagavond met een rugzak langs de snelweg in het noorden van de deelstaat Beieren toen hij door de politie werd onderschept. De vader van de jongen was inmiddels in Frankfurt am Main gearriveerd, waar hij door de politie werd gebeld. Telefonisch maakte hij de agenten duidelijk dat hij zoonlief een leermoment had gegeven.
De jongen verklaarde dat hij door zijn vader was opgehaald na een survivalkamp, maar dat hij op de terugweg na een ruzie uit de auto was gezet. Hij zei dat hij naar een nabijgelegen station had willen lopen toen de politie hem aantrof.
Op het politiebureau kreeg hij te eten, waarna zijn vader hem na middernacht kwam ophalen. Een omhelzing en enkele woorden van spijt later begonnen beiden aan de thuisreis.