Een 19-jarige jongen heeft de doodstraf weten te ontlopen door te bekennen in een zesvoudige moordzaak. De jongen zou de moorden samen met drie anderen hebben gepleegd om een Xbox terug te krijgen.
Het trieste verhaal begint bij de 28-jarige Troy Victorino. Hij wilde zijn Xbox terug hebben die nog in het huis stond waar hij eerder uit werd gezet. Waarom hij uit het huis werd gezet en door wie is niet geheel duidelijk, maar Victorino wilde wel zijn Xbox terughebben.
Hij regelde drie vrienden. Jerone Hunter, Michael Salas en Robert Anthony Cannon, allen 19 jaar oud, gingen met hem mee. De vier stormden het huis binnen met honkbalknuppels en sloegen de zes aanwezigen in het huis dood. Ook een hond die in het huis aanwezig was moest het ontgelden.
De mannen werden opgepakt en aangeklaagd voor de zes moorden, voor vijf gevallen lijkschennis, éénmaal voor een gewapende inbraak en éénmaal voor het beramen van een misdaad.
Drie van de vier heren hebben inmiddels bekend, behalve de 28-jarige Victorino, die als brein achter de moorden wordt gezien. Eén van de mannen, Robert Anthony Cannon, heeft met zijn bekentenis nu de doodstraf weten te ontlopen. Daarnaast zal hij ook getuigen tegen zijn mededaders.
Cannon zal de rest van zijn leven wel achter de tralies doorbrengen, zijn mededaders kijken nog steeds tegen de doodstraf aan.
Naschrift: Het is een ouder artikele maar de heren Hunter en Victorino hebben de doodstraf om de nek hangen dmv een dodelijke injectie.