De Antwerpse Nathalie Lubbe Bakker, die aan de filmacademie van New York studeert en in het Belgische B.Café bijklust, geloofde haar ogen niet toen ze het zag: de Belgische minister van Defensie Pieter De Crem strompelde maandagavond stomdronken het B.café binnen, zo staat op haar blog te lezen. "Hij liep tegen iedereen te lallen over Vlaamse folklore en zong vulgaire liedjes, waar hij zelf nog het hardst moest om lachen." De Crem wou ook nog perse achter de bar komen om zelf te tappen. Nathalie Lubbe Bakker schaamde zich diep om Belg te zijn.
Toen ze vroeg naar de reden waarom ze in NY waren, wist iemand van De Crem's delegatie te vertellen dat de geplande vergaderingen eigenlijk geannuleerd waren en dat ze dat wel op voorhand wisten, maar "dat het momenteel zo stil is in Brussel, er gebeurt niks, dus konden we evengoed naar NY gaan".
Nadat verschillende media dit verhaal van haar blog hadden opgepikt, kreeg Nathalie's baas in het B.Café een telefoontje van iemand van Defensie, waarop ze prompt is ontslagen.