Een nukkige onderbuur heeft zonder het zelf te beseffen het leven van een Zuid-Koreaanse vrouw gered. De 29-jarige Fonseca was in Londen de WK-match Portugal - Iran op tv aan het volgen toen hij boven hem getier en geschreeuw hoorde. Hij leunde uit het raam om buurvrouw Kim Keoen eens goed haar vet te geven, maar dat pakte anders uit: een seconde later lag ze tot zijn grote verbazing bij hem in de kamer.
Kim was immers uit haar raam gedonderd en hield zich al een tijdje krampachtig met haar vingertoppen vast aan de vensterbank. Toen ze Orlando hoorde, liet ze zich vallen en belandde ze pardoes in zijn armen. "Ik zag dat meisje in een flits 10 meter boven de grond bengelen. Plotseling viel ze. Gelukkig was ik in staat om haar op te vangen en door het venster binnen te sleuren. Het gebeurde allemaal zo snel", vertelde Orlando trots.
De man heeft nu wel last van pijnlijke armen, maar dat neemt hij er graag bij. "Toen ze boven op mij lag, was ze aan het huilen en lachen tegelijk", aldus Orlando.
Kim hield aan haar hachelijke avontuur enkel wat snijwonden en builen over. "Die man redde mijn leven. Ik wil hem zien en hem bedanken", gaf ze vanuit het ziekenhuis mee.