Een vrouw in Brisbane bracht haar vriend onder de douche twee steekwonden toe, nadat hij had geweigerd te stoppen met masturberen in het bijzijn van haar kinderen.
De advocaten van de 28 jarige Kylie Louise Wilson, zeiden dat de moeder van de twee door het lint ging toen haar vriend Daniel Peter Blair, die ze zes jaar kende, op 6 april vorig jaar aan een masturbatie marathon begon.
Het Hof van het district Brisbane hoorde vanmorgen dat de heer Blair was komen opdagen bij Wilson in Birkdale unit in Redland Shire, waar hij amfetaminen innam voordat hij onder de douche ging.
Terwijl hij in de badkamer verbleef, begon de 32 jarige meneer Blair zichzelf te bevredigen alvorens naar Wilson’s slaapkamer te verhuizen waar hij naakt rollebollend op haar bed met zijn wellustige gedrag doorging.
Hij keerde terug naar de badkamer voor meer genot en werd betrapt door Wilson, die poogde haar 3,5 jarige dochtertje in bad te stoppen.
Het Hof vernam dat de heer Blair weigerde om aan haar herhaaldelijke verzoeken om met zijn bezigheid te stoppen, gehoor te geven, zodat zij snel een mes uit de keuken ging halen, waarmee zij hem twee keer in de linker schouder stak.
De aanklagers vertelden dat de heer Blair alleen maar even pauzeerde om zijn korte broek aan te trekken en naar buiten vluchtte om te wachten tot de politie kwam, maar dat hij opnieuw werd overmand door wellust.
“Ondanks zijn verwonding, leek het er op dat de heer Blair intussen in de garage doorging met masturberen,” zei de aanklager.
De politie bracht hem naar het ziekenhuis, waar hij werd behandeld voor de lichte steekwonden.
Wilson bekende schuld m.b.t. het onwetmatig verwonden van en het opzettelijk schade toebrengen aan een persoon.
Haar advocaat, Mark Johnson, zei dat Wilson de heer Blair beschouwde als een “acceptabel fatsoenlijk mens” wanneer hij geen drugs gebruikte, maar dat zij gezien de omstandigheden extreem beschermend voor haar dochtertje was geworden.
“Hij was altijd bezig om dit soort dingen in het hele huis te doen,” vertelde de heer Johnson. “Ze ging volkomen door het lint, om het maar eens plat te zeggen.”
Rechter Gilbert Trafford Walker accepteerde de submissie van de aanklager dat Wilson blootgesteld was geweest aan platvloers aanvalllend gedrag … dat moreel gezien ontaardde in extreme provocatie.
Hij veroordeelde haar tot negen maanden gevangenisstraf maar liet haar onmiddellijk weer gaan.