In Thailand heeft een man op zijn eigen bruiloft zijn bruid en drie anderen doodgeschoten, voordat hij ook zichzelf doodde. Volgens Thaise media had de bruidegom op het bruiloftsfeest ruzie gekregen met zijn kersverse vrouw en verliet hij het feest om terug te keren met een pistool. Hij schoot naast de bruid ook haar moeder en zus dood.

Nog twee mensen lijken geraakt te zijn door afzwaaiende kogels. Zij werden naar het ziekenhuis gebracht, waar een van hen overleed.

De bruidegom was volgens de BBC de 29-jarige Thaise para-atleet Chaturong Suksuk, die als soldaat zijn been was verloren. Zijn vrouw was 44 jaar en volgens Thaise media was Chaturong onzeker over dat leeftijdsverschil. De politie meldt dat zijn motief nog onduidelijk is, maar dat hij tijdens de bruiloft 'behoorlijk dronken' was.

Hij had het vuurwapen een jaar geleden legaal gekocht. Hoewel massaschietpartijen zeldzaam zijn in Thailand, is vuurwapenbezit gebruikelijk. In oktober werden drie mensen vermoord bij een schietpartij in een winkelcentrum in Bangkok. In diezelfde maand bracht een voormalig politieman 37 kinderen om het leven met een pistool en mes.