Inwoners van de Amerikaanse staat Colorado moeten het zonder Mike Tysons cannabis-snoepjes in de vorm van een oor doen. In de staat is de verkoop van het snoepgoed verboden en niet vanwege de THC op de ingrediëntenlijst, maar vanwege de vorm. Eetbare producten in de vorm van menselijke lichaamsdelen zijn niet toegestaan en daar vallen deze grappig bedoelde oren ook onder.

Het afbijten van een stukje oor van zijn tegenstander Evander Holyfield is misschien het beroemdste moment uit de bokscarrière van Mike Tyson en dus was de keuze voor een vorm van de edibles van zijn wietbusiness snel gemaakt. De gummies hebben met veel fantasie wat weg van een oorschelp, maar zullen door niemand worden verward met een echt oor. Toch is de wet streng en laat Colorado de snoepjes niet toe.

Tyson verkoopt de prettige snoepjes al in Californië en hoopt binnenkort uit te breiden naar andere staten. Dat plan gaat ook door, alleen krijgt Colorado wel een andere vorm. Waar andere staten oortjes krijgen, moet Colorado het met edibles in de vorm van de letter 'T' doen.
Foto