Een Amerikaanse man claimt dat hij bijna vier centimeter van zijn penislengte is verloren door een coronabesmetting. Het inkrimpen van zijn mannelijkheid zou een gevolg zijn van schade aan zijn bloedvaten en het ergste is dat zijn doktoren lijken te denken dat de schade permanent is.

Het slachtoffer onthulde zijn verhaal over de verkorte loop op zijn puddingbuks in de podcast How To Do It. "Mijn penis is gekrompen. Voordat ik ziek werd, was ik bovengemiddeld, niet enorm, maar zeker groter dan gebruikelijk. Nu ben ik ongeveer anderhalve inch kwijtgeraakt en zit ik beslist onder het gemiddelde", vertelt de man die zich omschrijft als een hetero van in de dertig. "Het zou niet moeten uitmaken, maar het had een grote invloed op mijn zelfvertrouwen en prestaties in bed."

Behalve dat zijn generaal nu in Napoleon is veranderd had de man na zijn coronabesmetting ook last van erectieproblemen. Dat is dankzij behandelingen nu grotendeels weer opgelost, maar de saluut komt lang niet meer zo hoog als vroeger.

Artsen herkennen het verhaal van de man. "'Covid Dick' is echt", bevestigt dr. Ashley Winter al denkt zij wel dat hij met de juiste behandelingen en therapie in de loop van de tijd een deel van zijn lengte kan terugwinnen. Het krimpen van de klabanus is wel een zeldzame bijwerking en de artsen benadrukken dat meer onderzoek nodig is om meer inzicht te krijgen in dit probleem.