Bevallen van een kindje is één van de mooiste momenten van het leven. Eindelijk het kindje vasthouden waar je zo lang op hebt gewacht. Zo ook Alicia en Randy Atkins, zij waren helemaal klaar voor het verwelkomen van hun meisje. En toen gebeurde dit..

Het echtpaar was meer dan klaar voor de geboorte van hun meisje, Neveah genaamd. Neveah verwijst naar Heaven, wat ‘hemels’ betekent. Alicia zou haar kleine meisje met een keizersnede op de wereld brengen. Tijdens het uitvoeren van de keizersnede gebeurt er iets heel speciaals. Dr. Sawyer, de arts van het stel, was bezig met de operatie toen er plotseling iets vreemds gebeurde; de baby hield vanuit de baarmoeder zijn vinger vast. Het klinkt als een bizar, bijna niet te geloven verhaal, maar gelukkig heeft het stel een foto als bewijs!

Het vlugge camerawerk van vader Randy zorgt ervoor dat de wereld het stel wel móét geloven. Op de foto is duidelijk te zien dat een klein babyhandje de grotere hand van de chirurg vasthoudt. Nadat moeder Alicia de foto heeft gepost op internet is deze in rap tempo de hele wereld over gegaan. Lange tijd twijfelde Alicia of ze de foto wel moest posten op social media of niet, bang dat de wereld de foto te ‘heftig’ en vies zou vinden.

Of de kleine Nevaeh echt de hand van dr. Sawyer vastpakte of dat dit een ‘ongelukje’ was zullen we nooit weten. Wij vinden het in ieder geval een prachtige en speciale foto.