Een pakketje van de Zara bevatte deze week een bijzonder item: naast de bestelde laarzen, zat er namelijk ook een ring in. Rachel Franse zette een foto van de vondst op Twitter.

Een vriendin van Rachel vond de ring in haar pakketje. "Ze haalde de laarzen uit de doos en trok er een aan, en zat opeens met haar teen in een ring", vertelt Rachel aan EditieNL.

In de ring staan de naam Marjolein en twee data: 26/2/99 en 6/8/99. Rachel denkt daarom zelf dat het niet om een trouwring gaat.

"Dan staat er meestal een datum in, nu zijn dat er twee, die ook best dicht op elkaar zitten", legt ze uit. Vermoedelijk is het een damesring, want Rachel schat in dat de ring ongeveer maat 17 heeft.

Rachel heeft contact opgenomen met Zara, maar die wisten ook niet direct van wie de ring kan zijn. Daarom besloot ze de ring zelf te bewaren en een oproep op Twitter te zetten.

"Marjolein klinkt ook als een hele Nederlandse naam, dus de ring komt waarschijnlijk niet uit een warenhuis in het buitenland. Dus het moet te doen zijn om de eigenaar via Twitter te vinden."
Foto