Een paar jaren geleden deed een verhaal de ronde over waterketels in hotels die door sommige mensen werden gebruikt om bijvoorbeeld vuile kleren, in het bijzonder ondergoed, in te wassen.

Een medische deskundige waarschuwde over het gebruik van waterketels, vanwege bacteriën die daarin voorkomen als gevolg van vuil ondergoed dat daarin wordt gewassen.

Maar niet eenieder raakte onder de indruk van zijn verhaal, totdat een vrouw een bericht plaatste op social media dat ze eens gebruik had gemaakt van een ketel in een hotel om haar ondergoed te wassen, nadat ze onverwachts menstrueerde.

Mensen reageerden zeer geschokt op het bericht. Niet alleen om de daad, maar dat ze durft om het verhaal publiekelijk te delen.

“Als je vergeten bent om een pak maandverband te kopen, is het toch makkelijker om nieuw ondergoed of gewoon een pak maandverband te kopen bij de winkel”

Iemand die jarenlang in hotels heeft gewerkt, reageerde: “Ik heb jarenlang gewerkt in hotels – maak *nooit* gebruik van de waterketel in de kamer!”
Foto