Sommige mensen maak je de pis niet lauw. Wel dat van een vrouw in dit artikel. Zij gaat heel creatief om met gezeik.

Het meisje, dat zichzelf Lynn Lew noemt, heeft een bijzondere manier bedacht om van haar acne af te komen. Zij gebruikt de urine van haar trouwe viervoeter tegen de puistjes. De Amerikaanse gaat daarom nooit van huis zonder een beker als ze haar hond uitlaat. De gele afvalstoffen vangt ze op om vervolgens op te drinken. Maar naast het verwijderen van pukkels helpt het volgens haar tegen kanker.

In de video zegt de vrouw: “Velen van jullie vragen me hoe het kan dat ik er altijd goed uitzie, hoe mijn make-up zo perfect zit en willen weten waarom mijn huid zo straalt. Ik ben blij dat ik mijn geheim met jullie kan delen.” Vervolgens pakt ze de beker, houdt het onder de hond en drinkt het op. “Voordat ik hondenplas dronk was ik depressief en had ik veel acne”, vertelt ze daarna.

De vrouw claimt dat er in de urine vitamines en calcium zitten, dat bovendien kanker geneest. Volgens specialisten is dat echter onzin. “Het is een bizar idee. De nieren filteren het bloed en zout en mineralen worden er uitgehaald. Waarom zou je dat weer opnieuw willen drinken”, vertelt een uroloog uit Birmingham tegen The Mirror. Overigens heeft het meisje wel veel succes met haar filmpje. Het is op Facebook 114.000 keer bekeken.
Foto