Het zal je maar gebeuren, je gaat op je verjaardag samen met je vriendin naar de bioscoop en vervolgens maakt ze het met je uit. Deze jongen overkwam dat.

Deadpool is iets anders dan de gebruikelijke glitter en glamour Hollywood-helden, waar alles en iedereen er goed uitziet. Hoofdrolspeler Ryan Reynolds ziet er in de film natuurlijk allesbehalve goed uit. Niet alleen is hij ernstig misvormd ook drinkt hij veel en is hij behoorlijk afhankelijk van relaties.

Op een bepaald moment in de film richt Deadpool zich tot het vrouwelijke publiek en geeft aan dat zij hun relatie moeten beëindigen. Eén meisje in het publiek neemt die boodschap iets te letterlijk en dumpt haar vriend vervolgens ook na afloop van de film.

De gedumpte jongen schreef een tweet naar Reynolds over het voorval en die schreef op zijn beurt een tweet terug naar de diepbedroefde jongeman. Het zal hem niet over zijn liefdesverdriet heen helpen, maar een meedogend antwoord krijgen van de acteur moet hem toch goed gedaan hebben. De relatie is voorbij, maar de jongen geeft wel aan dat hij en zijn ex-vriendin nog steeds vrienden zijn.