De Amerikaanse uitverkooptraditie Black Friday is niet alleen populair bij de winkeliers, ook de politie doet een duit in het zakje. Wie een boete of vonnis open heeft staan, kan bij de politie in Nijmegen terecht voor goede 'deal', zo meldt de politie op Facebook.

,,Heb jij nog een boete of vonnis open staan en wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben? Vandaag en dit weekend is jouw kans om hiervan af te komen. Neem contact met ons op via 0900-8844! Dan zorgen wij voor het innen van de boete op n van onze vestigingen, zo schrijft de politie.

Maar daar houdt het niet op. ,,Wij zorgen er zelfs voor dat het vonnis kan worden uitgezeten op een warm plekje op ons bureau. Hierna wordt je zonder extra kosten over geplaatst naar een grotere locatie met diverse faciliteiten. Vandaag kun je binnenkomen met of zelfs zonder afspraak en helpen we je meteen.

,,Waarom is dit een goede deal? Omdat vandaag melden voorkomt dat u op een ongewenst moment, zoals de feestdagen, door ons wordt opgehaald voor openstaande vonnis(sen).