Nadat er alsmaar spullen misten uit de kamer van een Nieuw-Zeelandse vrouw en haar vriend, besloot ze een geheime camera te installeren. Het gedrag van haar huisgenoten bleek nog veel erger dan gedacht.

Huisgenoten kunnen voordelen hebben: gedeelde lasten en gezelligheid. Maar niet iedereen is te vertrouwen met je persoonlijke spullen. Daar kwam een Nieuw-Zeelandse vrouw, die alleen bij haar voornaam Sarah genoemd wil worden, op een vervelende manier achter.

Sarah en haar vriend (beide 28 ) vonden een stel om hun huis mee te delen op internet. Na een paar maanden begon haar op te vallen dat spullen in hun kamer verschoven, wanneer ze er niet waren. Ook vond ze een blonde lange haar in haar kast. ,,Ik heb zelf donker haar, dus hij kon niet van mij zijn", zegt ze tegen 9Honey, een Australische nieuwssite.

Omdat ze het zaakje niet vertrouwde, plaatste ze een schoen voor de deur. Iedere keer als ze thuis kwam, was deze verschoven. Het stel installeerde vervolgens een verborgen camera, in de hoop erachter te komen wat zich afspeelde in hun kamer wanneer zij er niet waren.

In de video is te zien hoe beide huisgenoten hun kamer binnenglippen. De vrouw gebruikt Sarahs make-up en haarproducten. Het gedrag van de man is nog veel schokkender. Op de beelden is hij te zien terwijl hij in de badkamer zijn genitaliŽn poetst met ťťn van hun tandenborstels.

,,We gingen meteen nieuwe tandenborstels kopen en besloten hen te confronteren", aldus Sarah. ,,Ik vroeg de man of hij ons niets moest zeggen, waarop hij 'nee' antwoordde. Ik vroeg het nog eens, met hetzelfde resultaat. Daarop toonde ik hem de nieuwe tandenborstels en vroeg waarom ik die dan nodig had. Toen werd hij vuurrood."

Sarah maakte daarop bekend dat ze de twee gefilmd had en dat ontkennen geen zin had. Ze dreigde er zelfs mee om naar de politie en de huurbaas te stappen. Het enige antwoord dat ze kreeg, was: ,,Ik ben geobsedeerd door tandenborstels." De volgende dag besloten Sarah en haar vriend te verhuizen.
Filmpje