Jeff en Rebecca Payne dreigden hun grootse trouwreceptie te missen omdat ze compleet kwamen vast te zitten in de file. Om het bijzondere moment toch niet aan ze voorbij te laten gaan, probeerden ze er nog het beste van te maken door hun openingsdans tussen de stilstaande auto's te houden.

Het stel trouwde afgelopen zaterdag in het Amerikaanse dorpje Beavercreek. Daarna vertrokken ze met de auto naar de receptie in de stad Dayton. Op de snelweg kwamen zij in een file terecht, veroorzaakt door een auto-ongeluk, schrijft de lokale zender Dayton Daily News.

De weg stond meer dan twee uur muurvast. Toen inzittenden van een andere auto de bruidsjurk van Rebecca opmerkten, stelden ze voor dat het koppeltje hun openingsdans op de snelweg zou houden.

,,Het waren mensen uit Kansas", vertelde Levi Curby, de fotograaf van het koppel, aan CNN. ,,Ze zagen de bruidsjurk en vroegen wat het pasgetrouwde stel nu aan het doen zou zijn als ze niet vastzaten in het verkeer."

Jeff en Rebecca stapten vervolgens uit de auto en dansten op Ronan Keatings ballade When you say nothing at all, een liedje dat een omstander opzette op Spotify.

Terwijl de andere bestuurders vanuit hun wagen het romantische schouwspel aanschouwden, filmde Curby het tafereel. ,,Er vloeiden wat traantjes", verklapte hij. ,,De dans groeide uit tot een echt feestje op de autosnelweg."

Een vriend van de vader van de bruidegom redde het stel uiteindelijk uit de file. Hij was met zijn wagen in tegenovergestelde richting gereden zodat Jeff en Rebecca konden overstappen in zijn auto.
Filmpje