hr
jaargang -23 - laatste artikel 28-3 12:00 - 74297 artikelen - nu online 29 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


Suggesties - Suggesties - Suggesties - Suggesties - Suggesties - Suggesties


[1]

Doorverwijzing bij fotos en videos

31-10-17 20:03:38 - Quote! - @Cubbie
Cubbie
Senior lid


WMRindex: 592
OTindex: 17
Op dit moment wordt je wanneer je een foto of video aanklikt bij een artikel, via een doorverwijspagina naar de betreffende foto of video gestuurd.

Het nadeel hieraan is dat het vrijwel onmogelijk is om in de browser nog op Terug te klikken om weer naar het artikel te gaan.

Vroeger had ik dit probleem helemaal niet met WMR. Kan dat niet weer naar het oude hersteld worden?

31-10-17 20:18:22 - Quote! - @Sjaak
Sjaak
Moderator


WMRindex: 21.226
OTindex: 53.094
@Cubbie: In de eerste reactie onder de foto of video staat altijd een link: Hoort bij dit artikel. Als je daarop klikt kom je weer terug in het artikel.

03-11-17 23:54:52 - Quote! - @Cubbie
Cubbie
Senior lid


WMRindex: 592
OTindex: 17
@Sjaak: Klopt. Maar ik blijf het onhandig vinden. Ik ben zelf programmeur van beroep en dit soort functionaliteit noemen wij "browser hijacking". Oftewel, functionaliteit van de browser blokkeren met javascript om te voorkomen dat iemand van de pagina weg kan bladeren.

Nu is dat duidelijk niet de bedoeling geweest hier, maar het wordt erg vervelend als je enkele pagina's terug wil naar iets waarvan je het adres zo snel niet meer weet. Dan kun je de muis nog wel ingedrukt houden op de terug knop om meerdere pagina's tegelijk terug te bladeren, maar ik kan me voorstellen dat veel mensen dat niet weten.

Vandaar de vraag: Is er een gegronde reden waarom dit ingebouwd is? En zo ja, mag ik die misschien weten zodat ik eventueel met alternatieven kan komen waar iedereen bij gebaat is :)

28-09-23 07:17:13 - Quote! - @Ahion
Ahion
I'm a developer by calling and we refer to this sort of usefulness as "program commandeering". As such, obstructing program usefulness with JavaScript to keep somebody from perusing away from the page.

28-09-23 07:21:45 - Quote! - @Ahion
Ahion
De kracht van verwijzing naar foto's en video's ligt in het vermogen om taalbarrières te overstijgen en een universeel begrip te bieden. Deze aanpak stelt mensen in staat ervaringen, ideeën en verhalen te delen met een wereldwijd publiek, waardoor een grotere connectiviteit wordt bevorderd in onze steeds visueler en onderling verbonden wereld.

28-09-23 07:22:52 - Quote! - @Ahion
Ahion
In marketing maken bedrijven gebruik van video's en afbeeldingen om producten en diensten onder de aandacht te brengen en potentiële klanten te verleiden met overtuigende beelden.

28-09-23 07:26:51 - Quote! - @Ahion
Ahion
Wanneer iemand alcohol drinkt tot het punt van dronkenschap, kunnen zijn beoordelingsvermogen en remmingen worden aangetast, wat mogelijk tot een reeks gedragingen kan leiden.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

[1]

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven