WaarMaarRaar.nl gebruikt cookies om WMR en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. WMR deelt informatie over je gebruik van WMR met partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van gebruik van hun services. Meer informatie...

Akkoord - Weigeren


hr
jaargang -20 - laatste artikel 28-7 18:00 - 68261 artikelen - nu online 29 bezoekers -

Home
Opmerkelijk beeld
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

© Een concept van
Media Voogel 2002-2021
Voorwaarden & huisregels

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic


[1] 2 3 4 5 6 7

gezondheid

10-12-15 19:05:00
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
interessant onderwerp voor een forum?

Laatste edit 10-12-2015 19:05

10-12-15 19:06:29
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
gelezen: (iets voor jou, @Mamsie?)

This simple, two-ingredient recipe is your key to getting a great night’s sleep. It will help your body relax and regroup from the day, and prepare itself for the next morning.

All you need is:

5 teaspoons of organic raw honey
1 teaspoon of pink Himalayan sea salt

Mix these two ingredients together and store it in a glass jar. You can make as much or as little as you want, but a 5:1 ratio works the best. Just put a little bit of this mixture under your tongue every night before you go to sleep and let it dissolve naturally.
Salt & Honey

Himalayan sea salt contains more than 80 minerals and elements that your body needs for different processes, aiding your body in recovering from the day. Honey contains glucose with aids in supplying our body’s cells with energy.

The combination of honey and salt increases serotonin, helps us to de-stress naturally and get the best sleep possible. Try this natural sleep aid and rest easy knowing your body will be ready to face the next day.

Read more at: klik hier

Laatste edit 10-12-2015 19:09

10-12-15 19:27:18
nietmeer
Inderdaad een interessant onderwerp. Ik probeer beter voor mezelf te zorgen.

Ik ben veel gezonder gaan eten nu ik zelf boodschappen doe. Veel groentes nu, en meestal een visje ernaast. In ieder geval véél minder vlees en veel minder vet en suikers.
Sindskort ben ik ook bewuster en minder gaan eten. In het begin had ik nog vaak trek, maar nu niet meer.

Verder ben ik ook weer gaan sporten. Nu is dat 3x in de week hardlopen. Ik begon met een kwartiertje hardlopen. Ik zit nu op een halfuur hardlopen en wil uiteindelijk een uur hardlopen.
Later wil ik weer opnieuw beginnen met thaiboksen, maar voorlopig houd ik het op hardlopen.

10-12-15 19:31:18
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
Alev: ok
klinkt goed, je bent lekker bezig #ok
je hebt je leven echt helemaal 'vernieuwd' :)

ik zou je voorbeeld moeten volgen (minder vet/suiker en meer bewegen)

10-12-15 19:47:12
GroteMop1983
Oudgediende


WMRindex: 5.766
OTindex: 7.784
@allone:
Quote:
(minder vet/suiker en meer bewegen)

Klinkt mij ook bekend in de oren. :$ 8O

10-12-15 19:57:34
nietmeer
Hatsjoe?

10-12-15 19:58:28
nietmeer
Sommige mensen verwarren minder met geen. Ze maken een "fout", bijvoorbeeld toch gaan snacken. En dan geven ze het op.
Ik neem na m'n ontbijt en lunch nog een tussendoortje. Na het avoneten soms een toetje. Daar let ik ook op, dus meestal is het één volkoren koekje als tussendoor en yoghurt als toetje.
Maar jezelf belonen in de avond met iets wat jij lekker vindt is echt geen ramp, als je dat ook maar met mate doet en je daarnaast blijft sporten.

De grootste stap van mij was überhaupt buiten gaan, niet het sporten zelf. Beetje vreemd, maar "buiten" hield mij tegen.
Nu zet ik mij daarover heen en bepaal ik een tijdstip waarop ik ga sporten. Als het kan om 4 uur, anders zo snel mogelijk na 4 uur, omdat het dan donker wordt.

"The only bad workout is no workout.", motiveert mij om alsnog te gaan hardlopen. Ook al voel ik mij niet lekker.
"It is the mind you have to convince.", motiveert mij om tijdens het hardlopen niet op te geven en in dezelfde tempo door te gaan.

10-12-15 19:58:38
nietmeer
@nosphoenix: Gezondheid.

10-12-15 21:46:15
GroteMop1983
Oudgediende


WMRindex: 5.766
OTindex: 7.784
Quote:
Ze zijn alleen, depressief, bang en getraumatiseerd.

alleen (soms als mn vriend er niet is) CHECK.
depressief (soms) CHECK
bang (waarvoor?) NOPE
getraumatiseerd (waarvoor?) NOPE
Feww, gelukkig niet verslaafd. :D

20-01-16 19:49:35
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
Het blijkt lastig om de ziekte mazelen uit te roeien. In een provincie in China is 99 procent van de kinderen gevaccineerd, maar komt mazelen nog vaak voor.

Het mazelenvaccin werkt duidelijk niet zoals men beweert, schrijft medisch journalist en arts dr. Robert Rowen in een bericht op Facebook. In de VS wordt uitbraak na uitbraak gemeld in een volledig gevaccineerde populatie.

“Vaccins geven je kunstmatige immuniteit,” zei dr. Rowen. “Ze zijn gericht op het deel van het immuunsysteem dat antilichamen produceert, maar geven geen cellulaire immuniteit. Je hebt beide nodig om volledige immuun te zijn.”

Immuniteit die wordt verkregen door vaccinatie neemt na verloop van tijd af. Ouders die hun kinderen weigeren te vaccineren krijgen de schuld van mazelenuitbraken, terwijl uit Chinese en Amerikaanse gegevens het tegenovergestelde blijkt, aldus Rowen.

Bovendien kan het aantal complicaties als gevolg van de ziekte volgens hem worden teruggedrongen met vitamine A. Tijdens een mazelenuitbraak in Afrika werden na het gebruik van vitamine A tot 80 procent minder complicaties gemeld.

“Uit onderzoek blijkt dat ons immuunsysteem verzwakt als we in een steriele omgeving leven,” zei Rowen. “Hoewel er een kleine kans is op complicaties bij kinderziektes, is het risico op permanente immuundysfunctie en zelfs kanker na vaccinatie vele malen groter.”
Arts: "Mazelen worden verspreid door mensen die ingeënt zijn"

Dr. Robert Rowen

Dr. Rowen is het niet eens met het vaccinatieprogramma. De kudde-immuniteit is volgens hem een bewezen mislukking. Kunstmatige immuniteit neemt na verloop van tijd af, waardoor een hele generatie kwetsbaar is voor ziektes waar het lichaam mogelijk geen raad mee weet.

“Als vaccins zo veilig zijn, waarom kunnen vaccinmakers in de VS dan niet worden aangeklaagd als blijkt dat ze schade toebrengen?” vroeg Rowen zich af.

Volgens dr. Rowen produceert de thymus na vaccinatie veel minder natieve T-cellen (thymocyten). Deze immuuncellen beschermen ons tegen specifieke pathogenen. Gevaccineerde ratten bleken tot wel 70 procent minder van deze immuuncellen te hebben. Hun immuunfunctie was met 70 procent afgenomen, aldus Rowen.

De thymus maakt ook killer T-cellen aan die je lichaam beschermen tegen infectie. Door vaccins is het lichaam mogelijk minder goed in staat om deze cellen aan te maken. “Je systeem heeft dan plotseling geen 100 tanks meer om zich te verdedigen tegen indringers, maar 30,” besloot hij.
bron

28-01-16 15:16:29
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
Dodelijke leugens over schadelijke geneesmiddelen:
Verpleeghuisarts Bert Keizer en huisarts Hans van der Linde bevestigden in Tijd voor Max de praktijken die C.F. van der Horst in zijn boek "Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid" uitvoerig uit de doeken doet. Bijna een jaar na het verschijnen van dat boek onderschreef de Deense professor Peter Gøtzsche de inderdaad dodelijke leugens over schadelijke geneesmiddelen. Gøtzsche sprak zelfs van dodelijke medicijnen. In het TV-programma van 30 november 2015 belichtten de bovengenoemde dokters de Nederlandse situatie in het kort.

Zo meldde Bert Keizer: “In heel veel situaties helpt de medicatie niet en in heel veel situaties is ze schadelijk. De farmaceut die het middel verkoopt is zich hiervan wel degelijk bewust, maar gaat toch door met het vermarkten van aangetoond schadelijke geneesmiddelen.”

bron

Laatste edit 28-01-2016 15:17

02-02-16 11:37:00
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
"Het fundamentele probleem is dat je geen organen kunt transplanteren van een echte dode. Vandaar ook de pogingen om 'dood' opnieuw met 'hersendood' te definiëren om transplantatie maar mogelijk te maken."
- David W. Evans, Amerikaans cardioloog

Veel mensen weten ook niet dat het verwijderen van organen zonder enige verdoving gebeurt. Er wordt gewoon begonnen met snijden, en dit heeft uiteindelijk de daadwerkelijke dood van het lichaam tot gevolg. Zodra de diagnose 'hersendood' is gesteld, ondergaat de orgaandonor uren, soms dagen van afschuwelijke behandelingen om het lichaam, de container van "reserveonderdelen", te preserveren tot er een geschikte ontvanger is opgespoord.

Dat dit snijden soms toch nog heftige reacties bij een levend lichaam teweeg kan brengen, blijkt wel uit het feit dat er van tevoren vaak spierverslappers toegediend worden en het lichaam vastgebonden wordt aan de operatietafel. Het is een goed gedocumenteerd feit dat de hartslag en de bloeddruk direct omhoog gaan wanneer de eerste incisie in de hersendode patiënt wordt gemaakt. Het lichaam lijkt zich er dus wel degelijk van bewust te zijn dat het in gevaar is.

Er steken steeds meer protesten van verpleegkundigen en anesthesisten de kop op, die reageren op de bewegingen van een verondersteld "lijk" tijdens de operatie. De bewegingen zijn soms zo hevig dat het onmogelijk wordt om door te gaan. Als gevolg van hun persoonlijke ervaringen hebben al veel professionals in de medische wereld hun naam uit het donorregister laten schrappen.

bron

09-02-16 10:25:36
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
Re microwaves , wifi...

klik hier

09-02-16 21:09:40
Emmo
Stamgast


WMRindex: 51.885
OTindex: 27.515
Quote:
Het lichaam lijkt zich er dus wel degelijk van bewust te zijn dat het in gevaar is.
Let op het woordje "lijkt".
Als een vers afgesneden kikkerpoot aan electrische stroom wordt blootgesteld trekt hij samen. Klassieke proef van, ik meen, Alessandro Volta.
Ik geloof niet dat je een afgesneden kikkerpoot van bewustzijn kunt betichten. Tenzij dit bewustzijn aanwezig is in elke cel van het organisme. Nooit aangetoond.

09-02-16 21:44:32
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
@Emmo: dat lijkt mij niet zo'n goede vergelijking omdat een stroomstoot heel wat anders is dan ergens een mes in zetten...

en dan zijn er nog de andere aspecten, zoals Het is een goed gedocumenteerd feit dat de hartslag en de bloeddruk direct omhoog gaan wanneer de eerste incisie in de hersendode patiënt wordt gemaakt en het feit dat de mensen die het zelf gezien hebben het blijkbaar tamelijk serieus nemen: Als gevolg van hun persoonlijke ervaringen hebben al veel professionals in de medische wereld hun naam uit het donorregister laten schrappen.

zolang we het zelf niet gezien hebben moeten we afgaan op wat anderen vertellen, maar het is iig iets om over na te denken, samen met het feit dat organen idd nooit uit een lijk gehaald worden, het lichaam moet nog leven...

09-02-16 22:10:29
Emmo
Stamgast


WMRindex: 51.885
OTindex: 27.515
@allone: Of het lichaam reageert als een automaat op impulsen.
Iets waarvan ik noch de ervaring noch de kennis heb om het al dan niet te verifiëren.
Er zijn ook een heleboel professionals die hun naam rustig in het register laten staan.
Bij gebrek aan eenduidige duiding uit professionele hoek ga ik, hoe beperkt ook, uit vanuit mijn eigen kennis, en, voor zover aanwezig  ;), mijn gezonde verstand.

10-02-16 09:11:33
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
@Emmo: ja, is alles mogelijk.. :ja

10-02-16 10:18:38
Emmo
Stamgast


WMRindex: 51.885
OTindex: 27.515
@allone: Er is meer tussen hemel en aarde, vriend Horatio, dan waarvan uw wijsheid droomt. :)

10-02-16 17:08:48
Emmo
Stamgast


WMRindex: 51.885
OTindex: 27.515
Quote @allone:
Re microwaves , wifi...

klik hier


En voor een (in mijn ogen humoristisch) tegengeluid hier (enne, niet te serieus nemen. Ben ik ook niet  ;))

10-02-16 19:25:21
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
@Emmo: hihi, en daar ben ik het 200% mee eens... dood gaan we allemaal  ;)

... maar in Zweden zijn ze wel serieus en doen veel onderzoek, het schijnt o.a. dat mitochondria in eicellen van meisjes/vrouwen beschadigd worden door de stralingen, wat dan weer de volgende generaties beschadigd.. en dat is dus niet niks.. wel iets om bij stil te staan.

vroeger dacht men ook dat asbest goed was, en nu weet men wel beter, en zo is het met veel dingen.. DDT bijv..

Laatste edit 10-02-2016 19:26

12-02-16 09:51:15
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
vitamine C
(voor verkouden @linctus)

Vitamin C Recipe

So you may not know that almost all of the vitamin C supplement manufacturers are making their vitamin C from genetically engineered corn. What! You exclaim. How am I supposed to get enough vitamin C into my family if I don’t buy store bought supplements? Answer: You make your own! What you are about to read is something that the giant pharmaceutical companies don’t want you to see.

Even the health food stores don’t want you to know about this secret. You can make your very own vitamin C supplement that is ten times better than anything you could buy in a store at NO EXTRA COST TO YOU!

Does it have a 1,000 mg of vitamin C per dosage? Nope. Does it have the USRDA amount per dosage? Not at all. Has it been approved by the FDA? Absolutely not!

What homemade vitamin C does have is live enzymes that allow the vitamin C to be 100% assimilated into your body. It has its own natural source of rutin, hesperidin, and bioflavonoids. It’s easily acquired, easy to make, and even tastes good, too. It’s just orange & lemon peels.

It’s that easy. Any organic orange or lemon peels left over from the fruit you buy will do the trick. Save all of your peels after you eat the inside of the fruit and cut them into thin strips. Place them on a plate on your dining room table and let them dry at room temperature for a couple of days until dry and crisp. You can also dehydrate the peels with a food dehydrator and then store them for about a year in a dry container. For consumption, one idea is to break up peels into smaller pieces and mix them with your favorite tea. This makes the tea taste great, but the downside to this approach is that heat destroys the enzymes. A better option is to place the peel strips into your coffee grinder and grind them into a powder (which won’t hurt the enzymes) and use to mix with your early morning smoothie. One rounded teaspoon will supply you with more organic vitamin C complex, rutin, hesperidin, and bioflavonoids than your body needs for the day, regardless of your size. And this homemade citrus peel powder mixed in your blender with some fresh organic apple juice tastes good too.

21-03-16 12:49:49
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855

Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad
door Peter C. Gotzsche

ISBN 9789047707349Achter de schermen van de farmaceutische industrie
Winnaar British Medical Association's Annual Book Award

Medicijnen zijn na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie 'met de benen op tafel' met vertegenwoordigers van de industrie. Ministers tekenen contracten waarin zij beloven de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden. De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken. 'Er is veel moed voor nodig om klokkenluider te worden', aldus Gøtzsche.
Met een voorwoord van Bert Keizer

Het boek van Peter Gøtzsche is bekroond met de British Medical Association's Book Award. Bert Keizer heeft het voorwoord bij de Nederlandse vertaling geschreven. Hij zegt: 'Niemand heeft het probleem van Big Pharma zo onweerlegbaar, systematisch en nietsontziend op tafel heeft gelegd als de Deense hoogleraar Peter Gøtzsche. De farmaceutische industrie maakt zich schuldig aan misdadige praktijken op systematische schaal. De grote farmaceuten verdoezelen onderzoeks-resultaten, verzwijgen bijwerkingen, kopen artsen om, infiltreren nascholingen, corrumperen patiëntenorganisaties, plaatsen leugenachtige advertenties en bedriegen tijdschriftredacties via ghostwriters. Ze verdienen miljarden met hun dubieuze pillen door te liegen over de kosten van ontwikkeling en productie.'

'Verplichte lectuur voor studenten geneeskunde en aankomende artsen. De veiligheid van de patiënten behoort belangrijker te zijn dan winst.' - Juryrapport British Medical Association.

21-03-16 23:26:28
nietmeer
Aan de andere kant kost onderzoek en ontwikkeling van medicijnen enorm veel tijd en geld. Het is logisch dat ze dat terug willen verdienen met enige winst.
Toch voelt het vreemd... Verdienen aan iemands gezondheid. En helaas wordt het misbruikt. :(

13-04-16 14:12:31
nietmeer
Ik kom steeds vaker de "spaarstand" van je lichaam tegen. Mensen weten niet goed hoe het in elkaar zit, waardoor uitspraken ontstaan zoals: Van te weinig eten wordt je dik, want je lichaam gaat alles opslaan als vet door de spaarstand.

Zelf weet ik ook niet hoe het precies werkt. Volgens mij past je lichaam zich aan aan jouw verminderde calorie-inname. In het begin is jouw lichaam nog niet aangepast en heb je nog een "te hoog" metabolsme. Hierdoor verbrand je "teveel" energie en val je af.
Het afvallen gaat steeds minder, omdat je lichaam zich beter gaat aanpassen. Jouw metabolisme verandert en uiteindelijk heeft jouw lichaam geleerd om minder energie te verbruiken.
Vervolgens ga je weer "normaal" eten. Jouw lichaam krijgt voor de huidige metabolisme te veel aan energie binnen en het te veel aan energie wordt inderdaad opgeslagen als vet.

Er is naar mijn weten dan geen sprake van een spaarstand. Jouw metabolisme is veranderd en daar is geen rekening mee gehouden. Daardoor komt mensen weer aan, omdat ze - kort door de bocht - gewoon te veel hebben gegeten.
Daarom wordt er aangeraden om naast de calorie-inname te verminderen ook te gaan sporten. Hiermee voorkom je afname van je spiermasse. Je vermeerdert juist je spiermassa en met een hogere spiermassa gaat de metabolisme ook weer omhoog. Spieren vereisen namelijk meer energie. Veel meer dan vet.

27-04-16 19:53:43
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.132
OTindex: 78.855
Alev: wil je afvallen dan? je ziet er toch prachtig uit.

volgens mij is het een soort decadentie, dat mensen niks beters te doen hebben dan zich zorgen te maken over 'te veel eten' 8)


Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

[1] 2 3 4 5 6 7

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven