
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Ongeveer een uurtje, ik maak gebruik van een transporterplateau.  Kan ik er zo naar toe beamen.  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
I see  Tjeesus, de ventilator van m'n laptop staat te loeien joh!  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
Een kennis van me moet dat ding maar eens een beurt geven want ikzelf heb er helemaal geen kaas van gegeten.  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Waarschijnlijk zit er veel stof in.   Kap eraf en even met de stofzuiger erover.  Wel ervoor zorgen dat je geen onderdelen raakt.  Kan ook zijn dat ie versleten raakt.  Oww, laptop... Had niet goed gelezen.  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
@WMR-kok: Mooi klusje voor die kennis  VERSLETEN??????!!!!!!!! OMG!!! Dat gaat me weer een boel geld kosten!   |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Laptop heb ik geen verstand van.  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
|
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Aardig wat blogjes afgelopen dag gemaakt.  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
Die cajunsoep is ook niet te versmaden  *honger krijgt*  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
*In de pauzestand gaat, even wat eten gaat zoeken*  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Met de Lambalaya had ik verwacht dat die veel pittiger zou zijn.  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
Bedoel je Jambalaya? Ben je de fijngesneden Spaanse peper vergeten?  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Oeps, inderdaad Jambalaya.  Nee, heb een halve theelepel chilipoeder gebruikt, een volle theelepel cayennepeper en een rode Spaanse peper met zaad fijngehakt.  Maar bleekselderij neemt volgens mij wat van de pittigheid weg.  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
|
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Ik heb wel vaker Madame Jeanette gegeten.  Dat kan ik hebben als ik een paar weken lang steeds pittiger ga eten.  Ik kan het elke dag een stukje verhogen.  Binnen 2 à 3 weken zit ik dan aan Madame Jeanette.  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
|
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Surinaamse peper.  De meeste mensen kunnen dat niet aan.  Het is behoorlijk wat pittiger dan een Spaanse peper.  Maar wel zoeter.  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
I see, heb ik nooit gegeten. Dus kan er niks over zeggen. Maar wat zoeter lijkt me niet verkeerd. |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Als iemand die Spaanse peper gewend is Madame Jeanette gaat eten, dan schreeuwt die persoon moord en brand.  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
|
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
|
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
Tjeesus  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Madame Jeanette moet je leren eten.  Maar als je het eenmaal gewend bent, hou je ervan.  |
|
TheMajor Erelid
 WMRindex: 1.164 OTindex: 1.934 S |
Dan wil je dus niet anders meer  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Toen ik in militaire dienst zat, was ik gelegerd in Den Haag.  Een sergeant-majoor leren kennen die van Surinaamse afkomst is.  Een keertje met hem meegegaan naar kennissen van hem in Zoetermeer.  Kom je daar binnen, gelijk eten op tafel.   Ik dacht, héé en klein paprika'tje.  Wist niet dat het Madame Jeanette was.   Ik stak zo een halve Madame in mijn mond.  |
|