hr
jaargang -24 - laatste artikel 25-6 14:00 - 76276 artikelen -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic


1 2 3 4 .... 326 327 328 [329] 330 331 332 495 496 497 498

29-03-11 07:42:33
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
8) Je zal hem dan eerst zelf moeten gaan bereiden, want aan deze kant is ie op. :P

29-03-11 07:57:54
jackjanjanus
Oudgediende


WMRindex: 1.028
OTindex: 12.798
Dat is wel weer jammer :ja

maar dat moet ik dan doen als me meisie er niet is want die houd niet van vis

29-03-11 08:00:46
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
:) Je kan het ook voor 1 persoon klaarmaken. :P
En voor het meisie iets anders. :P

29-03-11 08:02:11
jackjanjanus
Oudgediende


WMRindex: 1.028
OTindex: 12.798
ja maar dat vind ik niks sta je twee keer te koken voor 1 keer eten :nee

29-03-11 08:05:26
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
8) Je moet er wel wat voor over hebben. (A)

:P Maar de Zalm Dijon smaakte verrukkelijk. :P

29-03-11 08:12:09
jackjanjanus
Oudgediende


WMRindex: 1.028
OTindex: 12.798
dat geloof ik gelijk :ja

29-03-11 08:14:53
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
Boter vermengd met honing en mosterd, dat wordt op de zalmfilets gesmeerd aan alle kanten.
En de bovenkant wordt bestrooid met een mengsel van paneermeel, pecannoten en peterselie. :P

29-03-11 08:17:26
jackjanjanus
Oudgediende


WMRindex: 1.028
OTindex: 12.798
waarom staat hij nog niet op de blog?

29-03-11 08:18:16
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
:) Omdat ik nog niet klaar ben met het verwerken van het recept in de site. :P

Ik moet de foto nog gaan bewerken en de optimalisatie doen van dat recept.
En ik moet nog een gerecht vertalen naar het Engels. :P

29-03-11 08:22:49
jackjanjanus
Oudgediende


WMRindex: 1.028
OTindex: 12.798
ja hallo een beetje door werken hoor kokkie :P 8)

29-03-11 08:36:03
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
Ik ben druk bezig JJJ. :)

29-03-11 08:37:28
jackjanjanus
Oudgediende


WMRindex: 1.028
OTindex: 12.798
Dan is het goed kokkie

en je weet het he relax

29-03-11 08:40:50
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
8O Volgens mij werd Mikka aan het begin in zijn ballen geknepen, en na de eerste alinea zijn ze volgens mij eraf. 8-)

29-03-11 08:43:08
jackjanjanus
Oudgediende


WMRindex: 1.028
OTindex: 12.798
had hij/het ze al dat hij begon dan????

29-03-11 08:52:09
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S

29-03-11 08:55:19
jackjanjanus
Oudgediende


WMRindex: 1.028
OTindex: 12.798
ja maar je moet evengoed het nog wel doen daarom deed ik die niet ;)

29-03-11 09:29:46
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
:) Ben nu druk aan het vertalen. :P

29-03-11 10:04:52
jackjanjanus
Oudgediende


WMRindex: 1.028
OTindex: 12.798
ben nog steeds druk aan het tekenen en aan het kijken welk nummer invis bedoeld

29-03-11 10:09:54
nietmeer
:jeej Heb net een fiets gekocht :jeej

29-03-11 10:13:20
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
:) Goedemorgen Lessien *)*)*)*)

29-03-11 10:16:18
jackjanjanus
Oudgediende


WMRindex: 1.028
OTindex: 12.798
goede morgen lessien :w:w

gefeliciteerd :jeej

29-03-11 10:18:28
nietmeer
Moge PW :) *)*)*)

Moge JJJ :w *)*) Dank je :D

Heb sinds jaren weer een fiets :D

29-03-11 10:19:30
Whiteshade
Erelid


WMRindex: 1.518
OTindex: 4.953
goedenmorgen allen:D:w*)*)

29-03-11 10:19:51
nietmeer
Whiteshade :D *)*)*)*)*)

29-03-11 10:20:19
Whiteshade
Erelid


WMRindex: 1.518
OTindex: 4.953
@LessienElensar: :D*)*)*)*)*)*)

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 .... 326 327 328 [329] 330 331 332 495 496 497 498

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven