WaarMaarRaar.nl gebruikt cookies om WMR en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. WMR deelt informatie over je gebruik van WMR met partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van gebruik van hun services. Meer informatie...

Akkoord - Weigeren


hr
jaargang -20 - laatste artikel 27-9 18:00 - 68719 artikelen - nu online 24 bezoekers -

Home
Opmerkelijk beeld
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

© Een concept van
Media Voogel 2002-2021
Voorwaarden & huisregels

Tips & Tricks voor nieuwe leden

Opmaak:

Je kunt bepaalde woorden in je reactie laten opvallen door ze vetgedrukt, schuin, onderstreept te maken of ze van een andere kleur te voorzien.

Vetgedrukte woorden moet je tussen de BB-codes [b] en [/b] plaatsen, schuingedrukt tussen [i] en [/i] en onderstreept tussen de codes [u] en [/u].

Kleurgebruik:

Begincode is [color="kleur"] en sluitcode is [/color], waarbij je voor "kleur" kunt kiezen uit brown, maroon, orange, yellow, olive, lime, green, teal, aqua, blue, navy, purple, fuchsia, gray, silver, black en white (de laatste is uiteraard onzichtbaar op de witte achtergrond). De kleur rood (red) is voorbehouden aan moderators en mag door leden niet worden gebruikt. Extra tip: houd het wel leesbaar!

Quotes:

Als je de reactie van iemand anders of (beter nog) een deel ervan wilt aanhalen, kun je de BB-code [quote="naam"] met sluitcode [/quote] gebruiken. Je kunt ook kiezen voor de optie: "Quote deze reactie", maar haal dan de overtollige tekst weg, zodat helder blijft waar je precies op reageert.

Bovengenoemde codes zijn aan te klikken boven het invoerscherm. Ze worden dan ingevoegd op de plaats van de cursor.

Links:

Als je een link naar een andere webpagina of een afbeelding op het internet in je reactie wilt plaatsen, kan dat door de BB-code in de vorm [url=http://www.webpagina.pagina.html]naam link[/url] te gebruiken. Deze vorm heeft de voorkeur omdat dan de getoonde naam van de link mooi kort blijft en in de overige tekst past.


WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven